Nimphadirah
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nimphadirah

Nimfa & Druida & Valkür

HonlapKezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Vestibulum

Go down 
+10
Alexander
Zeira
Arkas
Sienna Storm
Xanthe Sharivar Impirius
Hecate
Ariana Blossworth
Rosette Flamma
Mael
Castor Phoenix
14 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Castor Phoenix
Admin
Admin
Castor Phoenix

Hozzászólások száma : 396
Registration date : 2007. Jul. 13.

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeSzomb. Júl. 14, 2007 4:02 pm

A villa előcsarnoka, mely hallként is szolgál. Remekül összeköti a bejáratot az épület belső helyiségeivel. Jól láthatóan kihangsúlyozza az épület nagyságát és jelentőségét.

A hozzászólást Castor Phoenix összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 20, 2009 1:25 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://phoenix.hungarianforum.net
Mael
Tanonc
Tanonc
Mael

Hozzászólások száma : 88
Registration date : 2007. Aug. 02.

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeKedd Aug. 21, 2007 5:15 pm

*egészen a kastélyig versenyeznek, persze Aelló nyert aki visítozva kéri jutalmát. Mael szól az egyik szolgának hogy hozzanak egy hatalmas oldalast, majd érkező anyjára néz* Bibibí, nyertem! *nyelvet ölt*
Rosette Flamma
Szenátor
Szenátor
Rosette Flamma

Hozzászólások száma : 121
Registration date : 2007. Jul. 14.

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeKedd Aug. 21, 2007 5:19 pm

Mint mindig. *Kacsint. Majd a szolgákra esik tekintete. Két szolgának int, és egy ajtóra mutat, mire azok zokogásban törnek ki és elindulnak a tömlöc irányába.* Velük majd később foglalkozok.. *Ördögi vigyor.*
Mael
Tanonc
Tanonc
Mael

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeKedd Aug. 21, 2007 5:24 pm

-Ezaz, menjetek csak! Hazudósok! *nyelvet nyújt a távozó szolgákra, akik gyilkos tekintettel néznek vissza Malera. Persze rögtön anyuciba ölelkezik. A hús időközbe megérkezett és Aelló azonnal ráveti magát*
Rosette Flamma
Szenátor
Szenátor
Rosette Flamma

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeKedd Aug. 21, 2007 5:30 pm

*Jót mosolyog fia szinészi tehetségén, a szolgákat pedig semmibe veszi, hiszen hamarosan úgyis az egyik tömlöcben fognak üvölteni. Aelló falatozását szemlélve kissé eltűnődik.* Nem ártana megfürdetned. *Szólal meg végül.*
Mael
Tanonc
Tanonc
Mael

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeKedd Aug. 21, 2007 5:32 pm

-Ééén???? *kérdezi felháborodva* Mégis mire lennének a szolgák? üljenek egész nap? *füttyent egyet és az egyik lány, viszi is Aellót a fürdőszobába, persze a kis dög méltatlankodva harapdálja szolgálóját*
Rosette Flamma
Szenátor
Szenátor
Rosette Flamma

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeKedd Aug. 21, 2007 5:34 pm

Igazad van, de ha már így tovább adtad a munkát, akkor neked sem árt lefürödnöd, mivel azt a kis dögöt szorongattad egész nap. *Nyelvet ölt.* De ha nincs kedved, esetleg imátkozni is mehetsz. *Elvigyorodik.*
Mael
Tanonc
Tanonc
Mael

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeKedd Aug. 21, 2007 5:39 pm

A fürdés jó ötlet, persze miután kijátszottam magam, semmi kedvem kétszer is fürdeni! tényleg, hol voltál ma egész nap? Nem láttalak!
Rosette Flamma
Szenátor
Szenátor
Rosette Flamma

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeKedd Aug. 21, 2007 5:41 pm

De hallhattál. A sikolyokat, amik a tömlöcből szűrődtek fel, legalábbis én okoztam. *Szerény mosoly.* Szép hangjuk volt nem? Igazi kórust szervezhetnénk a sok szolgából akik a tömlöcben végezték. *Kuncog.*
Mael
Tanonc
Tanonc
Mael

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeKedd Aug. 21, 2007 5:44 pm

*Felkacag* Szeretlek anya! Remélem egyszer én is olyan könyörtelen leszek mint te! És tiszta! *megszagolgatja amgát és egy fintorral hozza anyja tudomására, hogy a kis dögtől elég undi szagot vett át teste*
Rosette Flamma
Szenátor
Szenátor
Rosette Flamma

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeKedd Aug. 21, 2007 5:47 pm

*Elneveti magát a szagolgatáson.* Én is szeretlek, de most sipirc fürdeni. Én pedig megnézem mit tehetek a muzsika szolgáltatás terén. *Kacsint és elindul a tömlöc felé, elintézni a szolgákat.*
Mael
Tanonc
Tanonc
Mael

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeKedd Aug. 21, 2007 5:50 pm

-Rendben menj csak, akkor berobbanok Aelló mellé! *mondja vérbenforgó szemekkel és rohan fel a fürdőbe és kis döge mellé beül, és együtt fürdenek. Utána folytatják a játékot, persze tisztán*
Mael
Tanonc
Tanonc
Mael

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeSzomb. Szept. 01, 2007 9:10 pm

*A kastélyban szaladgál Aellóval, jelenleg fogócskát játszanak és mint mindig a kis hárpia a fogó. Végigrohan a folyosókon, az emeleten, a szolgák pedig gyilkos tekintettel pillantanak a kis halugánra, aki majdnem fellökte őket. kacarászva rohangál mikor neki ütközik egy masszív falnak. Felpillant és a fal személyében egy fiatal nőt lát* Szia! *angyali arc*
Ariana Blossworth
Főmester
Főmester
Ariana Blossworth

Hozzászólások száma : 157
Registration date : 2007. Jul. 21.

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeSzomb. Szept. 01, 2007 9:14 pm

*Majdnem elvágódik, ahogy a fiú nekiszalad. Legszívesebben leordítaná a fejét, de eszébe jutnak ROsette intelmei. Neki itt msot nincs hatalma senki felett.*
- Szia... Legközelebb légy óvatos. Ó, milyen aranyos hárpiád van! *Teszi még hozzá.*
~Mondtam én, hogy ebből még üzlet lesz~
Mael
Tanonc
Tanonc
Mael

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeSzomb. Szept. 01, 2007 9:16 pm

-Oké,elnézést! *néz nagy boceszemekkel Arianara* Köszi, Aellónak hívják, a múltkor kaptam anyutól! Amúgy engem Maelnek hívnak, az anyukám pedig Rosette! Te ki vagy? Még sosem láttalak itt a kastélyban? Mikor érkeztél? *közben a kis dög felméri Arianat, felette repked és vinnyog neki, bemutatkozás képpen*
Ariana Blossworth
Főmester
Főmester
Ariana Blossworth

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeSzomb. Szept. 01, 2007 9:19 pm

- Ariana vagyok. Rosette tanítványa. Mondjuk úgy, hogy régen is vele laktam, és most jöttem vissza. *Kacsint, inkább nem meséli el részletesen, hogy meglógott.* Anyukád mesélt ám rólad!
*Játékos mosoly* ~Egész normálisnak néz ki. ROsette tévedett egy kicsit, mikor azt mondta, rá hasonlít.~
Mael
Tanonc
Tanonc
Mael

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeSzomb. Szept. 01, 2007 9:22 pm

-Ariana? Szép neved van! Ha te anyu tanítványa vagy, akkor biztosan nagyon erős is! Engem nem tanít, azt mondja még túl fiatal vagyok az erőszakhoz, pedig úgy szeretnék már tudni valamit! Anyu sosincs itt, ezért kértem Aellót hogy ne unatkozzak! *Hallja Ariana gondolatait, bár még mindig nem érti, mik ezek a hangok a fülében, Most sem teszi szóvá, csupán rándít vállán*
Ariana Blossworth
Főmester
Főmester
Ariana Blossworth

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeSzomb. Szept. 01, 2007 9:24 pm

~Mégis hasonlít.~
*Egy pillanatig elkeseredett képet vág... EGy ilyen kisgyerek az erőszakhoz szeretne érteni. TÉnyleg sokat változott ez a hely.*
- Egyébként attól függ, mi számít erősnek. *Vállat ránt, miközben kis levegő gömbök kezdenek megjelenni körülötte, amik porral vannak keverve, és gyorsan forognak saját tengejük körül*
Mael
Tanonc
Tanonc
Mael

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeSzomb. Szept. 01, 2007 9:26 pm

Wááoh! *ámul el, Ariana mutatványa láttán* Te is tudsz varázsolni?! engem megtudsz rá taníatni! Lécci! *nagy könyörgő, bociszemekkel mered Arianara* Igérem nem mondom el anyunak! Csak mutasd meg hogy kell!
Ariana Blossworth
Főmester
Főmester
Ariana Blossworth

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeSzomb. Szept. 01, 2007 9:31 pm

- Na jó, de csak ilyen gömbökre, jó? És nem formálhatod meg őket anyukád előtt. *Nagyon komolyan mondja.*Szóval egyszerűen mivel levegő druida vagy, a szelet képes vagy az uralmad alá vonni. Tehát először próbáld meg irányítani a szelet. KOncentrálj, és hidd el, menni fog. Próbálj egy gömb formába összpontosítani sok szelet, első lépésként.
*Bíztatóan mosolyog, a saját gömbjei közül pedig egy kivételével mindet eltűnteti*
Mael
Tanonc
Tanonc
Mael

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeSzomb. Szept. 01, 2007 9:35 pm

*Megkisérli, azt mit Ariana mondott neki, és koncentrálni kezd a szélre. Sajnos Aelló közben incselkedni kezd vele, ugyanis már kezd unatkozni.*Hagyjál már, menj! *suttogja oda a kis dögnek, de az nem nyugszik. Tovább csipked is vinnyog, ezért Mael hirtelen mozdulattal ráemelei kezét Aellóra és azt mintha egy erős széllökés a falhoz csapta volna! Gyorsan a szája elé kapja a kezét, fogalma sincs mi történt. Szerencsére a hárpiának csak a feje fájdult meg* Ez mi volt? Igaz, nem én csináltam?
Ariana Blossworth
Főmester
Főmester
Ariana Blossworth

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeSzomb. Szept. 01, 2007 9:39 pm

- Ejnye, ha ezt Rosette megtudná... TE csináltad. * néhány szolga álmélkodva néz, szerencsére nem hallják, amit Ariana mond. Sebtében odakiált nekik*
Csak én voltam, dolgozzatok tovább! *Kivételesen nem parancsoló a hangneme, hisz még mindig senki felett nincs hatalma.* Viszont nézzünk valami mást, látom elég erős vagy... Szóval próbálj meg valami tárgy alá sok levegőt vonni... Hogy felemelkedjen! Például látod ott azt a régi szobrot? Sokat érhet, vigyázz rá... Csak emeld meg a szél erejével, majd óvatosa tedd vissza. Jaj, és szólj a szolgáknak, hogy kotrdójanak!
*Mindezt halkan mondja, hogy a nézelődő említettek ne hallják.
Mael
Tanonc
Tanonc
Mael

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeSzomb. Szept. 01, 2007 9:44 pm

-Hát nem tudom, anyu nem fog örülni ha emelgetni fogom Hermész szbrát! De jól van, ha te mondod, megteszem! Menjetek a földszintre! Aelló ott ma rosszalkodott! *üzeni a szolgáknak, hogy végre eltünjenek. Koncentrál, a levegőt összegyűjti a szobor alatt, de nem felemeli, hanem eldönti. A szobor eldől és darabkra töri. Kétségbeesetten néz Arianara.* Most mit csináljunk?
Ariana Blossworth
Főmester
Főmester
Ariana Blossworth

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeSzomb. Szept. 01, 2007 9:47 pm

*Kárörvendő vigyor. Egykor ő is így kezdte ROsette szobrával, bár az még javítható volt.*
- Hát, nem tudom, te akartál mindeáron tanulni. De tudod mit, próbáld emg széllel összeillesztgetni a darabokat! *Tudja, hogy ez hosszadalmas, sőt lehetetlen feladat, de ha szerencséje van, Mael belemegy a "játékba."*
Mael
Tanonc
Tanonc
Mael

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitimeSzomb. Szept. 01, 2007 9:53 pm

-De hisz ez lehetetlen! Meg amúgy sincs ragasztóm! Én nem vagyok hajlandó most összeszedni! *karbafonja kezeit és duzzogó képpel mered Arianara* Csináld meg te! Vagy hívj egy szolgát....*közben Aelló, már kigyógyult a szédülésből, és most kissé bizonytalanul, de repked Ariana felé*
Ajánlott tartalom

Vestibulum Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vestibulum   Vestibulum Icon_minitime

Vestibulum
Vissza az elejére 
1 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nimphadirah :: Nimphadirah szigete :: Wishtracker :: Villa Urbana-
Ugrás: