| Vestibulum | |
|
+10Alexander Zeira Arkas Sienna Storm Xanthe Sharivar Impirius Hecate Ariana Blossworth Rosette Flamma Mael Castor Phoenix 14 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Castor Phoenix Admin
Hozzászólások száma : 396 Age : 1017 Registration date : 2007. Jul. 13.
| Tárgy: Vestibulum Szomb. Júl. 14, 2007 4:02 pm | |
| A villa előcsarnoka, mely hallként is szolgál. Remekül összeköti a bejáratot az épület belső helyiségeivel. Jól láthatóan kihangsúlyozza az épület nagyságát és jelentőségét.
A hozzászólást Castor Phoenix összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 20, 2009 1:25 am-kor. | |
|
| |
Mael Tanonc
Hozzászólások száma : 88 Age : 28 Localisation : Anyuci szoknyája alatt ^^ Registration date : 2007. Aug. 02.
| Tárgy: Re: Vestibulum Kedd Aug. 21, 2007 5:15 pm | |
| *egészen a kastélyig versenyeznek, persze Aelló nyert aki visítozva kéri jutalmát. Mael szól az egyik szolgának hogy hozzanak egy hatalmas oldalast, majd érkező anyjára néz* Bibibí, nyertem! *nyelvet ölt* | |
|
| |
Rosette Flamma Szenátor
Hozzászólások száma : 121 Age : 235 Registration date : 2007. Jul. 14.
| Tárgy: Re: Vestibulum Kedd Aug. 21, 2007 5:19 pm | |
| Mint mindig. *Kacsint. Majd a szolgákra esik tekintete. Két szolgának int, és egy ajtóra mutat, mire azok zokogásban törnek ki és elindulnak a tömlöc irányába.* Velük majd később foglalkozok.. *Ördögi vigyor.* | |
|
| |
Mael Tanonc
Hozzászólások száma : 88 Age : 28 Localisation : Anyuci szoknyája alatt ^^ Registration date : 2007. Aug. 02.
| Tárgy: Re: Vestibulum Kedd Aug. 21, 2007 5:24 pm | |
| -Ezaz, menjetek csak! Hazudósok! *nyelvet nyújt a távozó szolgákra, akik gyilkos tekintettel néznek vissza Malera. Persze rögtön anyuciba ölelkezik. A hús időközbe megérkezett és Aelló azonnal ráveti magát* | |
|
| |
Rosette Flamma Szenátor
| Tárgy: Re: Vestibulum Kedd Aug. 21, 2007 5:30 pm | |
| *Jót mosolyog fia szinészi tehetségén, a szolgákat pedig semmibe veszi, hiszen hamarosan úgyis az egyik tömlöcben fognak üvölteni. Aelló falatozását szemlélve kissé eltűnődik.* Nem ártana megfürdetned. *Szólal meg végül.* | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Vestibulum Kedd Aug. 21, 2007 5:32 pm | |
| -Ééén???? *kérdezi felháborodva* Mégis mire lennének a szolgák? üljenek egész nap? *füttyent egyet és az egyik lány, viszi is Aellót a fürdőszobába, persze a kis dög méltatlankodva harapdálja szolgálóját* | |
|
| |
Rosette Flamma Szenátor
| Tárgy: Re: Vestibulum Kedd Aug. 21, 2007 5:34 pm | |
| Igazad van, de ha már így tovább adtad a munkát, akkor neked sem árt lefürödnöd, mivel azt a kis dögöt szorongattad egész nap. *Nyelvet ölt.* De ha nincs kedved, esetleg imátkozni is mehetsz. *Elvigyorodik.* | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Vestibulum Kedd Aug. 21, 2007 5:39 pm | |
| A fürdés jó ötlet, persze miután kijátszottam magam, semmi kedvem kétszer is fürdeni! tényleg, hol voltál ma egész nap? Nem láttalak! | |
|
| |
Rosette Flamma Szenátor
| Tárgy: Re: Vestibulum Kedd Aug. 21, 2007 5:41 pm | |
| De hallhattál. A sikolyokat, amik a tömlöcből szűrődtek fel, legalábbis én okoztam. *Szerény mosoly.* Szép hangjuk volt nem? Igazi kórust szervezhetnénk a sok szolgából akik a tömlöcben végezték. *Kuncog.* | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Vestibulum Kedd Aug. 21, 2007 5:44 pm | |
| *Felkacag* Szeretlek anya! Remélem egyszer én is olyan könyörtelen leszek mint te! És tiszta! *megszagolgatja amgát és egy fintorral hozza anyja tudomására, hogy a kis dögtől elég undi szagot vett át teste* | |
|
| |
Rosette Flamma Szenátor
| Tárgy: Re: Vestibulum Kedd Aug. 21, 2007 5:47 pm | |
| *Elneveti magát a szagolgatáson.* Én is szeretlek, de most sipirc fürdeni. Én pedig megnézem mit tehetek a muzsika szolgáltatás terén. *Kacsint és elindul a tömlöc felé, elintézni a szolgákat.* | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Vestibulum Kedd Aug. 21, 2007 5:50 pm | |
| -Rendben menj csak, akkor berobbanok Aelló mellé! *mondja vérbenforgó szemekkel és rohan fel a fürdőbe és kis döge mellé beül, és együtt fürdenek. Utána folytatják a játékot, persze tisztán* | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Vestibulum Szomb. Szept. 01, 2007 9:10 pm | |
| *A kastélyban szaladgál Aellóval, jelenleg fogócskát játszanak és mint mindig a kis hárpia a fogó. Végigrohan a folyosókon, az emeleten, a szolgák pedig gyilkos tekintettel pillantanak a kis halugánra, aki majdnem fellökte őket. kacarászva rohangál mikor neki ütközik egy masszív falnak. Felpillant és a fal személyében egy fiatal nőt lát* Szia! *angyali arc* | |
|
| |
Ariana Blossworth Főmester
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2007. Jul. 21.
| Tárgy: Re: Vestibulum Szomb. Szept. 01, 2007 9:14 pm | |
| *Majdnem elvágódik, ahogy a fiú nekiszalad. Legszívesebben leordítaná a fejét, de eszébe jutnak ROsette intelmei. Neki itt msot nincs hatalma senki felett.* - Szia... Legközelebb légy óvatos. Ó, milyen aranyos hárpiád van! *Teszi még hozzá.* ~Mondtam én, hogy ebből még üzlet lesz~ | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Vestibulum Szomb. Szept. 01, 2007 9:16 pm | |
| -Oké,elnézést! *néz nagy boceszemekkel Arianara* Köszi, Aellónak hívják, a múltkor kaptam anyutól! Amúgy engem Maelnek hívnak, az anyukám pedig Rosette! Te ki vagy? Még sosem láttalak itt a kastélyban? Mikor érkeztél? *közben a kis dög felméri Arianat, felette repked és vinnyog neki, bemutatkozás képpen* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Vestibulum Szomb. Szept. 01, 2007 9:19 pm | |
| - Ariana vagyok. Rosette tanítványa. Mondjuk úgy, hogy régen is vele laktam, és most jöttem vissza. *Kacsint, inkább nem meséli el részletesen, hogy meglógott.* Anyukád mesélt ám rólad! *Játékos mosoly* ~Egész normálisnak néz ki. ROsette tévedett egy kicsit, mikor azt mondta, rá hasonlít.~ | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Vestibulum Szomb. Szept. 01, 2007 9:22 pm | |
| -Ariana? Szép neved van! Ha te anyu tanítványa vagy, akkor biztosan nagyon erős is! Engem nem tanít, azt mondja még túl fiatal vagyok az erőszakhoz, pedig úgy szeretnék már tudni valamit! Anyu sosincs itt, ezért kértem Aellót hogy ne unatkozzak! *Hallja Ariana gondolatait, bár még mindig nem érti, mik ezek a hangok a fülében, Most sem teszi szóvá, csupán rándít vállán* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Vestibulum Szomb. Szept. 01, 2007 9:24 pm | |
| ~Mégis hasonlít.~ *Egy pillanatig elkeseredett képet vág... EGy ilyen kisgyerek az erőszakhoz szeretne érteni. TÉnyleg sokat változott ez a hely.* - Egyébként attól függ, mi számít erősnek. *Vállat ránt, miközben kis levegő gömbök kezdenek megjelenni körülötte, amik porral vannak keverve, és gyorsan forognak saját tengejük körül* | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Vestibulum Szomb. Szept. 01, 2007 9:26 pm | |
| Wááoh! *ámul el, Ariana mutatványa láttán* Te is tudsz varázsolni?! engem megtudsz rá taníatni! Lécci! *nagy könyörgő, bociszemekkel mered Arianara* Igérem nem mondom el anyunak! Csak mutasd meg hogy kell! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Vestibulum Szomb. Szept. 01, 2007 9:31 pm | |
| - Na jó, de csak ilyen gömbökre, jó? És nem formálhatod meg őket anyukád előtt. *Nagyon komolyan mondja.*Szóval egyszerűen mivel levegő druida vagy, a szelet képes vagy az uralmad alá vonni. Tehát először próbáld meg irányítani a szelet. KOncentrálj, és hidd el, menni fog. Próbálj egy gömb formába összpontosítani sok szelet, első lépésként. *Bíztatóan mosolyog, a saját gömbjei közül pedig egy kivételével mindet eltűnteti* | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Vestibulum Szomb. Szept. 01, 2007 9:35 pm | |
| *Megkisérli, azt mit Ariana mondott neki, és koncentrálni kezd a szélre. Sajnos Aelló közben incselkedni kezd vele, ugyanis már kezd unatkozni.*Hagyjál már, menj! *suttogja oda a kis dögnek, de az nem nyugszik. Tovább csipked is vinnyog, ezért Mael hirtelen mozdulattal ráemelei kezét Aellóra és azt mintha egy erős széllökés a falhoz csapta volna! Gyorsan a szája elé kapja a kezét, fogalma sincs mi történt. Szerencsére a hárpiának csak a feje fájdult meg* Ez mi volt? Igaz, nem én csináltam? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Vestibulum Szomb. Szept. 01, 2007 9:39 pm | |
| - Ejnye, ha ezt Rosette megtudná... TE csináltad. * néhány szolga álmélkodva néz, szerencsére nem hallják, amit Ariana mond. Sebtében odakiált nekik* Csak én voltam, dolgozzatok tovább! *Kivételesen nem parancsoló a hangneme, hisz még mindig senki felett nincs hatalma.* Viszont nézzünk valami mást, látom elég erős vagy... Szóval próbálj meg valami tárgy alá sok levegőt vonni... Hogy felemelkedjen! Például látod ott azt a régi szobrot? Sokat érhet, vigyázz rá... Csak emeld meg a szél erejével, majd óvatosa tedd vissza. Jaj, és szólj a szolgáknak, hogy kotrdójanak! *Mindezt halkan mondja, hogy a nézelődő említettek ne hallják. | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Vestibulum Szomb. Szept. 01, 2007 9:44 pm | |
| -Hát nem tudom, anyu nem fog örülni ha emelgetni fogom Hermész szbrát! De jól van, ha te mondod, megteszem! Menjetek a földszintre! Aelló ott ma rosszalkodott! *üzeni a szolgáknak, hogy végre eltünjenek. Koncentrál, a levegőt összegyűjti a szobor alatt, de nem felemeli, hanem eldönti. A szobor eldől és darabkra töri. Kétségbeesetten néz Arianara.* Most mit csináljunk? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Vestibulum Szomb. Szept. 01, 2007 9:47 pm | |
| *Kárörvendő vigyor. Egykor ő is így kezdte ROsette szobrával, bár az még javítható volt.* - Hát, nem tudom, te akartál mindeáron tanulni. De tudod mit, próbáld emg széllel összeillesztgetni a darabokat! *Tudja, hogy ez hosszadalmas, sőt lehetetlen feladat, de ha szerencséje van, Mael belemegy a "játékba."* | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Vestibulum Szomb. Szept. 01, 2007 9:53 pm | |
| -De hisz ez lehetetlen! Meg amúgy sincs ragasztóm! Én nem vagyok hajlandó most összeszedni! *karbafonja kezeit és duzzogó képpel mered Arianara* Csináld meg te! Vagy hívj egy szolgát....*közben Aelló, már kigyógyult a szédülésből, és most kissé bizonytalanul, de repked Ariana felé* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Vestibulum | |
| |
|
| |
| Vestibulum | |
|