| Rosette és Mael lakosztálya | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Ariana Blossworth Főmester
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2007. Jul. 21.
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Vas. Aug. 26, 2007 2:16 pm | |
| - Honnan tudjam, mindek vegyem, ha azt se tudom mi az? EGyébként most aztán felvidítottál... Na mindegy, azért ennek a 13 évnek legalább egy kis haszna volt. Alkalmam nyílt remekül kiismerni, és még jobban elsajátítani a levegő irányítását. ELvégre valahogy meg kellett védenem magam. *Kicsit mintha több életkedv lenne benne* | |
|
| |
Rosette Flamma Szenátor
Hozzászólások száma : 121 Age : 235 Registration date : 2007. Jul. 14.
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Vas. Aug. 26, 2007 2:22 pm | |
| Remek. szükséged is lesz rá...*Feláll s az ablakhoz sétálva ismét elmerül gondolataiban.* Ha nem bánod szeretnék egyedül maradni. A folyosórendszerben nem ajánlatos eltévedni, szóval jegyezd meg az utat. *Az ajtó kitárul, a szél és Rosette jóvoltából.* | |
|
| |
Ariana Blossworth Főmester
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2007. Jul. 21.
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Vas. Aug. 26, 2007 2:24 pm | |
| *Felkel, és kisétál. Még szívesen beszélgetett volna, de így inkább kimegy, és a szentély egyik árnyékos zugában alszik el, mivel nem tudja, hol máshol pihenhetne le.* | |
|
| |
Mael Tanonc
Hozzászólások száma : 88 Age : 28 Localisation : Anyuci szoknyája alatt ^^ Registration date : 2007. Aug. 02.
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 10:11 pm | |
| *Aellóval a lakosztályban viháncolnak, ugrándoznak, kergetőznek. Nem néznek semmit, csupán hogy elszaladjanak egymás elől. Így ügyesen szétugrálják az ágyat, az ágyneműket, az egész szobát toll borítja be* | |
|
| |
Rosette Flamma Szenátor
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 10:16 pm | |
| *Amint benyit a lakosztájba ledermed. Minden csupa toll. Mély levegőt vesz, hogy ne szitkozódjon a fia előtt, majd egy egyszerű suhintással akkora szelet kavar, ami kirepíti a tollakat az ablakon.* Mael kicsim...ejnye. Igazán figyelhetnél a tisztaságra...*Sóhajt.* Miért nem játszol inkább a szolgákkal? Vagy meglátogathatnád Hecatét is. Már kész hölgy a kislány. *kacsint.* | |
|
| |
Mael Tanonc
Hozzászólások száma : 88 Age : 28 Localisation : Anyuci szoknyája alatt ^^ Registration date : 2007. Aug. 02.
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 10:19 pm | |
| *Abbahagyják az ugrálást, bár Aelló még folytatná, de mikor látja Rosette megróvo tkinteét az ajtóban, odaoson az ágy széléhez és elbújik, bízván abban hogy a nő nem látta őt* Jajj anya, mégis mit csináljak Hecateval? Ő egy lány, a lányok nem játszanak olyat mint a fiúk! | |
|
| |
Rosette Flamma Szenátor
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 10:24 pm | |
| *Elmosolyodik és leül az ágy szélére.* Egy lánnyal nem úgy kell "játszani". Tudod Mael ez kissé bonyolutabb mint gondolod. Egy lány és egy fiú között olyan szálak szövődhetnek, amik hatalmas boldogságot, és élvezetet nyújthatnak. Kezdetben beszélgetések is lehetnek élvezetesek, de a szex ami igazi gyönyört nyúthat. | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 10:27 pm | |
| Szex? At meg mi? *a kis Aelló kidugja a fejét az ágy mellől, és odaoson Rosy mellé* Nem értelek anyu, mégis mi az, és mit jelent az hogy élvezetet ad? | |
|
| |
Rosette Flamma Szenátor
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 10:31 pm | |
| *Kuncog.* Tudod..A szex maga az élvezet. Mikor egy fiú és egy lány felfedezik egymást testét, gyengéden, csókokkal, vagy vadabban. Ez személytől függő. De hamarosan nős ember leszel és a nászéjszakán te is ezt fogod csinálni Hecatéval. *Elmosolyodik.* Az első alkalom, az örökre emlékezetes marad. *vigyorog Maelre.* | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 10:33 pm | |
| -Csókolgatnom kell Hecate testét? És ha nem fürdött, akkor is? Meg én nem akarok nős ember lenni, még csak kisfiú vagyok! Játszani akarok, nem szexelni! *közben Aelló magyarázni próbálja Maelnek, hogy az nagyon jó dolog, ő is hallott róla, és igenis csinálja* | |
|
| |
Rosette Flamma Szenátor
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 10:41 pm | |
| *Felnevet a kis hárpián.* Ha majd ott leszel, akkor hidd el minden érintésre vágyni fogsz, sőt nem csak meg akarod kapni, de viszonozni is fogod. Ez a legcsodálatosabb öröm forrás, és bár egy nő lesz aki meghatározza életed, a feleséged, csupán arra teszel esküt hogy vele maradsz halálig. Az hogy te kivel vagy...a te dolgod. Ha viszont megismered a szerelem érzését, ne hagyd elenyészni. *mosolyog.* ~Annyira hasonlít az apjára. Egyre jobban. Vajon csak a tudat zavar ennyire...vagy más is észreveszi időveL?!~ *vívódik magában, mosoly alá rejtve küszködését.* | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 10:45 pm | |
| *Aelló egyre hevesebben bólogat, Rosette-nek, és belebújik a nő ölébe* Apámra? Miért ki volt ő? *hirtelen a szájához kap, véletlenül kikogyogta, most aztán teljesen elvörösödött* Izé, ahogy mondod, anya, biztos úgy van. De kétlem hogy Hecate velem maradna... | |
|
| |
Rosette Flamma Szenátor
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 10:49 pm | |
| *Ledermedve fürkészi Mael tekintetét.* Mióta tudod?...Miért nem mondtad el? Tudja valaki más? *Nagyon ideges lesz, de próbálja leplezni indulatait.* Soha ne említsd senkinek ezt. Mael ígérd meg nekem. Az apád nem olyan mint én vagy te. *Hatalmasat sóhajt és Aelót az ágyra rakva gyengéden megcirógatja fia arcát.* Ne csináld ezt többé. A gondolatok magán dolgok. Nem szabad tudniuk hogy te hallod őket. Rendben? *Mosolyog.* | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 10:52 pm | |
| *Értetlenül néz anyjára, fogalma sincs mitől lett ilyen ideges* Valami rosszat csináltam? Én nem akartam, csak hallom őket, de fogalmam sincs mi ez! *ártatlanul pislog, közben a kis hárpia a két fél közé mászik, hogy megvédje Maelt, ha esetleg anyja nekiugrana* | |
|
| |
Rosette Flamma Szenátor
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 10:57 pm | |
| Nem...nem csináltál semmi rosszat. Csak ne mond el senkinek. Rendben? *Összekócolja fia haját, és nyom egy puszit a homlokára.* Te vagy a mindenem, és ez bajba sodorhat, tehát ez a mi titkunk. Rendben? Akkor én is elfelejtem a szenély dolgát...*Kacsint.* | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 10:59 pm | |
| -Rendben anyu, de elmondanád mi ez? Mert nem értem igazán. Csak hallom a fejemben, mintha hangosan mondtad volna. Ariana is meglepődött mikor megtudta! *gondolkodik, erősen, a koncentrálásból Aelló szakítja ki, aki most épp, Rosettere akar rámászni egy pusziért* | |
|
| |
Rosette Flamma Szenátor
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 11:04 pm | |
| *Eltolja magától a hárpiát.* Ariana?! Ariana tudja?! *Mély levegőket vesz.* Nah jó... hogy ez mi, azt nem árulhatom el, mert súlyos következményekkel járna, de idővel megtudod ígérem, de addig ne kérdezősködj...rendben? | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 11:06 pm | |
| -Igen tud, mert találkoztam vele a múltkor. De megigérem! *bólogat ezerrel, s közben magához veszi a kis hárpiát* Nono Aelló, te kislány vagy, miért akarsz puszit anyutól? *választ nem kap, csupán egy csípést az újjába. Eldobja a dögöt és szitkozódik rá egy sort* | |
|
| |
Rosette Flamma Szenátor
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 11:13 pm | |
| *Felkacag.* Ejnye, hát így kell bánni a kedvenceddel? *Mosolyog.* A szobrot amit "véletlen baleste" ért ép javítják, így nem kell imátkoznod ma. De nekem felügyelnem kell a munkálatokat. Légy jó fiú Mael. *Nyom egy puszit fia homlokára és az ajtót magautánhagyva eltűnik a folyosórendszerben.* | |
|
| |
Mael Tanonc
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya Szomb. Szept. 08, 2007 11:17 pm | |
| -Törött szobor? Öö remek, vagyis ejnye! Büntesd meg a szolgákat hogy ilyen ügyetlenek! *angyali arc* Akkor szia anyu, siess haza, mert szeretném ha mesélnél ma nekem! *megvárja míg kimegy az anyja, viszont Aelló rögtön nekikezd visítani, hogy hazudik, mert Mael törte el a szbrot. Lelöki a dögöt az ágyról, majd egy újabb harcba kezdenek* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Rosette és Mael lakosztálya | |
| |
|
| |
| Rosette és Mael lakosztálya | |
|